Struggling with Adwords or Yahoo Advertising? Find and discuss ways to improve your CPC, ROI or conversion rate. Get advice and share ideas on ad copy.

Kā atrast tālruņu remontētāju Latvijā?

rollad.gir
Posts: 24
Joined: 03 Oct 23
Trust:

Kā atrast tālruņu remontētāju Latvijā?

Atpūtas laikā Latvijā man salūza tālrunis, un man steidzami nepieciešams remonts. Vēlos uzzināt, kā ātri un efektīvi atrast servisa centru šajā valstī, kādi kritēriji jāņem vērā, izvēloties, un vai ir iespējams saņemt steidzamu pakalpojumu.
  • 0
fountain.wers
Posts: 19
Joined: 12 Oct 23
Trust:
Draugs, ja jums ir problēmas ar tālruni, meklējiet internetā. Ir daudz uzņēmumu, kas piedāvā remontu, bieži vien pat ar vizīti jūsu mājās. Vienkārši sameklē ar Google tuvākos uzņēmumam, kas atrodas tavā atrašanās vietā, un vari uzreiz tam piezvanīt, lai uzzinātu, cik ilgā laikā tas varētu notikt. Man bija tieši tāda pati situācija, un es izmantoju telefonu remonts pakalpojumu.
  • 0
rollad.gir
Posts: 24
Joined: 03 Oct 23
Trust:
Paldies par padomu! Meklēšu internetā. Starp citu, kā jūs domājat, vai viņi var palīdzēt ar remontu tajā pašā dienā? Es esmu diezgan atkarīgs no sava tālruņa darbam.
  • 0
ustaadpapu302
Posts: 47
Joined: 10 Oct 23
Trust:
Hello all. I've been honing my skills as a spin bowler, and I've got a burning question. What's the secret to mastering the art of spin bowling in cricket? I've been working on my variations, grip, and release, but I'm always eager to learn more. Whether you're a seasoned pro or just starting bromantan your journey in spin bowling, your insights and experiences could be invaluable. Share your tips on cricket live line, tricks, and any resources that have helped you become a spin wizard on the field
  • 0