Just want to chat? Talk some smack. If it doesn't fit into one of the areas below then you'll be posting here (Note: Please try and find the best section before posting here)

Redirect not working on an image

sixtos
Posts: 36
Joined: 28 Apr 09
Trust:

Redirect not working on an image

Hey guys,

I'm trying to cloak my hops with Xsite pro and it's not working.

I followed the lesson in the Newsletter section and found it too easy. Good

I made the changes, published and then went back to my site.

When I type the redirect URL it sends me to my merchant site, and I can see my clickbank nick name. Good the link works.

But when I hover the mouse over an image or the Click Here line, I can still see my nasty hop in the bottom left corner.

What to do?

I thought the purpose of the exercise was to hide the hop from view.

Has anybody come across this?

Please advise
  • 0
Have a good and funny day.

 
Site Admin
markling
Posts: 2488
Joined: 13 Jun 06
Trust:
You'll need to update your site so that anywhere your hoplink is e.g. as a text link or an image link that it is updated to your redirect e.g. mysite.com/recommends/magicbullet/

Youll need to edit the page that has the image on it and change to your redirect link to fix this.

Mark
  • 0
Limited time special - Try Affilorama Premium for just $1 for 7 days: http://www.affilorama.com/premium
 
sixtos
Posts: 36
Joined: 28 Apr 09
Trust:
That's the missing piece to the puzzle. It works fine now.

Thanks again and keep on keeping on.

Warm Regards,
  • 0
Have a good and funny day.

 

This topic was started on Oct 07, 2009 and has been closed due to inactivity. If you want to discuss this topic further, please create a new forum topic.